Ferrotech Oy valmistaa koneita ja laitteita, sekä niiden komponentteja. Meillä on tieto ja osaaminen uusimmista materiaaleista, tehokkaista valmistusmenetelmistä sekä ammattimaisesta projektoinnista.

Laaja osaaminen, konekanta sekä yhteistyöverkostomme takaavat laadukkaat ja kustannustehokkaat toimitukset. Meiltä saatte osakokoonpanot ja täydelliset konetoimitukset, sisältäen osavalmistuksen, kokoonpanon ja varustelun. Sähkö-, hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioasennukset testauksineen, sisältyvät tyypillisesti kokonaistoimitukseen.

Pystymme valmistamaan ja toimittamaan myös suuria kokonaisuuksia. Käytössämme on 2 500 m2 tuotantotilat, jossa vapaata pituutta 100 m. Koko tuotantotilan alueella on käytössä 2 x 16 tonnin siltanosturit.

Halutessanne myös huollamme valmistamamme koneet ja laitteet. Meiltä löytyy myös erityisosaamista mm. erilaisista ohutlevyä prosessoivien laitteiden huollosta ja modernisoinnista.

Avainhenkilömme ovat toteuttaneet n. 300 kone- ja laitetoimitusta yli 20 eri maahan. Tiedämme mitä tämä liiketoiminta on ja mitä pitkäjänteinen toimiminen siinä vaatii.